Nieuwsbrief

Als Veteranen Vereniging Noord Limburg hebben Roel Dekkers, secretaris en ondergetekende deelgenomen aan het leggen van een bloem op alle oorlogsgraven in de hele gemeente Gennep. Zo legden wij samen met het organiserend comité 4 mei Herdenking Milsbeek (Oscar Huijzinga, Bertruke Wein, Henk Vervoort, Wouter Schonhoven en Gérard Cloïn) bloemen in Milsbeek 210, in Ottersum 9, in Heijen 1 en in Gennep 1. 

 

De foto’s tonen onze activiteit en daarbij hielde we ons strikt aan de regels om ieder veiligheid te waarborgen. 

Persoonlijk ben ik nog uitgenodigd door Quarantaine TV, verzorgd door GennepNews, om voor de dagen van 4 en 5 mei een voordracht te houden. Deze voordracht, zoals elk jaar, heb ik uitgesproken op het War Cemetery. De beelden daarvan kunt u terug zien op kanaal 44 of anders op de volgende link: https://gennep.news/quarantainetv/de-oorlogsheld-en-de-zorgheld/ in de uitzending spreek ik op 25.45 minuten een tekst die speciaal op deze herdenkingsdag is uitgesproken.

Als vereniging hebben we op bovenstaande manier toch onze betrokkenheid, dankbaarheid en trots getoond bij de bijzondere gebeurtenissen op 4 mei “ Nationale Dodenherdenking” en 5 mei “75 jaar Nationale Bevrijding”. 
Mijn wens voor gezondheid en alle goeds vormt het laatste onderdeel van deze nieuwsbrief. Houd u zelf in de gaten en blijf gezond. Tot in betere tijden en hopelijk is dat snel. 

Namens het bestuur van VVNL, 
Gérard Cloïn

 

assignment_turned_in Registrations
Inschrijving 1
Niet verplicht echter heel handig voor de vereniging. Je kan dit zelf ook later toevoegen of weer verwijderen.
Password moet minstens 7 karakters lang zijn.
Password moet minstens 7 karakters lang zijn.

    
     
   
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.